SMEYE

Untitled #1

Vi giver dig her en kort toturial til smokey eyes. Det er ikke en let proces, men vi prøver at hjælpe dig så godt vi kan. Hvis du ikke fik scoret Brian sidst, så lover vi dig for, at du får succes denne gang med disse forRYGENDE øjne!

Step 1: her skal du bruge en sort eyeliner. Ved hårdfør hud,  brug da sprittusch som alternativ. Sørg her for at få rammet øjnene ind.

IMG_0463Step 2: nu skal du bruge en sort øjenskygge og en læbestift til at pifte looket op. Fyld øjenlåget helt ud, næsten op til øjenbrynet, også under øjet. Brug en blød make-up pensel, til at “fade” linjerne ud. Påfør læbestift. 

SMOKEY

Step 3: det eneste du mangler nu, er lidt pudder og en blush, eller kinderødt om man vil. Læg et fint lag pudder, for at dække din glinsende hud. Lav fiskemunden, og påfør kinderødt på kindbenene.

IMG_0478

Det færdige resultat – du er nu klar til at score. Vi håber dette lille indlæg har givet dig mod på, at springe ud i en lidt vildere make-up. Beautiful and natural!

IMG_0486

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg